In the spotlight: Senco DuraSpin

Kyocera News, SENCO

In the spotlight: Senco DuraSpin

De Senco DuraSpin is een veelzijdig schroefsysteem dat ontworpen is om zo productief mogelijk mee te werken. In vergelijking met losse schroeven verhoogt de DuraSpin de bevestigingssnelheid meer dan vier keer waardoor u 30% productiever kunt werken. Dit is hoe het werkt.

De Senco DuraSpin gebruikt bandschroeven. Dit betekent dat u niet de hele tijd nieuwe schroeven hoeft te pakken en ze op de juiste plek moet plaatsen om ze vast te schroeven. U kunt ze gewoon achter elkaar door vastzetten. De bandschroeven kunnen binnen een seconde geladen worden en het neusstuk is zonder gereedschap te verstellen. Hierdoor kunt u met de DuraSpin sneller en nauwkeuriger schroeven vastzetten. Dit zorgt voor snellere installaties, lagere kosten en een hogere rendabiliteit.

Eigenschappen

Door de precieze diepte-instelling met vergrendeling kan de DuraSpin een schroef tot 5 cm onder het oppervlak van hardhout verzinken. Dankzij het corner-fit feedsysteem kunt u schroeven gemakkelijk  op moeilijk bereikbare plekken vastzetten. De krachtige motor maakt de DuraSpin geschikt voor aannemers die een breed scala aan werkzaamheden hebben. Hij is namelijk te gebruiken voor het vastschroeven van composietdeken, cementplaat en werk met compacte materialen. Bovendien is de DuraSpin ideaal voor toepassingen waar in dik staal geschroefd moet worden met boorpuntschroeven.

De Senco DuraSpin is verkrijgbaar in een uitvoering op accu en in een uitvoering op netstroom. De snoerloze DuraSpin is perfect als het belangrijk is mobiel te zijn. Geen snoer, geen gedoe. De accu is goed voor 1400 schroeven. De uitvoering op netstroom is net wat krachtiger en heeft het voordeel dat de accu niet vervangen hoeft te worden.

De DuraSpin kunt u laden met schroeven voor gipsplaat, metaal en hout. Klik hier om ons assortiment bandschroeven te bekijken. 

Menu