SENCO Fusion Highlights!

SENCO

De SENCO Fusion machines zijn vanaf maart 2019 BLIJVEND in prijs verlaagd. Daarnaast zijn er nu 3 verschillende Fusion modellen verkrijgbaar als losse body. Het betreft de Fusion F-15, Fusion F-16S en Fusion F-18. De Fusion Naked Body’s worden geleverd exclusief accu’s, lader en koffer. Vraag naar de mogelijkheden bij uw dichtstbijzijnde SENCO dealer.

Over de SENCO Fusion

De Senco Fusion machine is de beste machine voor bevestigingswerkzaamheden. De machine werkt zelfs probleemloos als het vriest. Elke keer wanneer u de trekker overhaalt, schiet u gemakkelijk een nagel/brad in het hout zonder gebruik te maken van gas of lucht. De Fusion machines kunnen voor verschillende binnen en buiten toepassingen worden gebruikt. Een krachtige accu, verstelbare riemhaak, een op de neus gemonteerd LED licht én een regelbare diepte instelling maakt de Fusion machines zeer geschikt voor een breed scala aan afwerk-werkzaamheden. Met zijn hoge schietsnelheid, consistente bevestigingen in elk materiaal, lage gewicht en smalle ontwerp is de Fusion een van de beste slangloze afwerkspijkermachines op de markt.

Applicaties

Alle afwerkwerkzaamheden, achterwanden, kasten, decoraties, latten, meubels, panelen, glaslatten.

Eigenschappen

Robuust aluminium magazijn, aanpasbare “Trigger fire” of “Bottom fire”, op de neus gemonteerd LED licht, verstelbare riemhaak, diepteinstelling zonder gereedschap en een EZ-Clear magazijn.

Voor meer informatie over de SENCO Fusions kijk op www.senco.eu!

Menu