NIEUWE WEBSITE KYOCERA SENCO NEDERLAND!

Lelystad, 8 february 2019 – Als trots onderdeel van de Kyocera Cutting Tool Division kan Kyocera Senco zich richten op een mooie toekomst op lange termijn.

Om onze website af te stemmen op de huisstijl van Kyocera en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, lanceren we een nieuwe bedrijfswebsite. De nieuwe website is geoptimaliseerd om klanten nog beter te helpen door te focussen op gebruiksgemak en snelheid.

Met de lancering van de nieuwe website krijgen klanten een eenvoudige, gemakkelijke en snelle gebruikerservaring. Door gebruik te maken van de nieuwe geïntegreerde dealer zoeker kunnen klanten dealers vinden die de meest uitgebreide lijn van pneumatische en slangloze spijker-, nietmachines, bandschroefsystemen, betonboorsystemen en bevestigingsmaterialen van onze merken SENCO, Expandet en InterDiamant leveren.

Een van de grootste verbeteringen van de nieuw gelanceerde website is een beter overzicht van de merken die wij aanbieden. Daarnaast vindt u documentatie van onze producten en uitgebreide informatie over de verschillende “Smart Solutions” van Kyocera Senco. Verder houden we onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie voor de bouw, houtbewerking en industriële toepassingen.

De nieuwe website van Kyocera Senco draait op een state-of-the-art content management systeem. Klanten worden bediend met een veilige omgeving dankzij het SSL-certificaat en geavanceerde veiligheidskoppen. De consument ervaart dus niet alleen een gemakkelijke en handige website, maar ook een website waarvan hij weet dat zijn privacy gegarandeerd is.

Menu