Merken

KYOCERA SENCO Nederland is gespecialiseerd in bevestigingsoplossingen en richt zich op de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en accessoires. Het bedrijf biedt een breed scala aan elektrische bevestigingssystemen, verankeringsproducten, diamantslijpgereedschappen en industrie specifieke oplossingen.

SENCO

Als gerenommeerd en gerespecteerd merk in de bevestigingstechnologie omvat het SENCO assortiment een breed scala aan pneumatisch, elektrisch, gas- en batterij aangedreven gereedschap, inclusief een uitgebreid assortiment van bijbehorende bevestigingsmaterialen. Highlights zijn het bekende DuraSpin schroefaandrijfsysteem en de unieke Fusion snoerloze pneumatische nagel- en pinnermachine. SENCO is een merk van KYOCERA SENCO en wordt verkocht door vertrouwde distributeurs en dealers over de hele wereld.

InterDiamant

InterDiamant producten zijn al meer dan 40 jaar erkend in de wereld van diamantboren. Klanten en markt gedreven eisen worden voortdurend beoordeeld en door middel van interne productontwikkeling worden de nieuwste industriële eisen snel en efficiënt gerealiseerd. De nieuwste innovatie – het InterDiamant Oscillator droogboorsysteem – maakt droog en stofvrij boren van gaten in gewapend beton mogelijk.

Expandet

Expandet is een succesvol merk van verankeringsproducten voor beton, steen, gipsplaten en houttoepassingen. De hoogwaardige bevestigingsmaterialen worden vervaardigd volgens de hoogste industriële normen in Denemarken. Voortdurende productontwikkeling en innovatie garanderen een rotsvaste bevestiging en betrouwbaarheid. Door gebruik te maken van een uniek kleurcoderingssysteem en geavanceerde productontwikkeling onderscheidt het merk Expandet zich van andere aanbieders van verankeringsproducten.

Muro

Met het Muro schroefsysteem wordt het harde werk gemakkelijker en sneller. Zware vloer- en terrasschroeven kunnen staand worden uitgevoerd. Dit bespaart tijd en elimineert rug- en knieproblemen. U kunt het systeem uitgebreid gebruiken van hout tot zwaar staal, van hout tot hout, van hout/composiet tot staal en van staal tot staal tot staal.

Menu