1. Home
  2. Solutions
  3. Solutions Smart BoardMaster

Solutions Smart BoardMaster

De Smart BoardMaster is uitgerust met een programmeerbare PLC voor korte of lange niet- of spijkerafstanden, inclusief een snelle wisseling tussen deze afstanden. De afstand kan vrij worden ingesteld vanaf 30 mm met stappen van 5 mm. Een laserlijn voor optische niet- of spijker geleiding zorgt voor een optimale positionering. Met de telescopische arm wordt een groot bedieningscomfort bereikt. De Smart BoardMaster kan direct op het werkvlak worden bediend, kan gemakkelijk worden gemanoeuvreerd en kan over een vast spoor worden bewogen voor een zeer accurate bevestiging. De Smart BoardMaster is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van het gekozen bevestigingsmiddel.

De Programmable Logic Controller (PLC) wordt gevoed door een Fusion batterij die meer dan 16 werkuren per lading meegaat. Bovendien verhoogt de Smart BoardMaster de nauwkeurigheid, snelheid, efficiëntie en kwaliteit en voldoet hij aan de eisen van DIN 1052 en DIN 1995.

De Smart BoardMaster is uitermate geschikt voor het bevestigen van gipsplaten, vezelplaten en houten plaatmateriaal, met name in de prefab daken/wanden/vloeren industrie.

Menu