1. Home
  2. Merken
  3. Senco

Senco

SENCO is een zeer erkend en gerespecteerd merk in de wereld van bevestigingstechnologie. Het SENCO productprogramma bevat een breed scala aan pneumatisch, elektrisch, gas-, snoerloos pneumatisch en accu gereedschap, inclusief een uitgebreid assortiment van bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Menig innovatieve bevestigingsoplossingen van SENCO heeft al generaties van professionals geholpen om de klus goed te klaren. Op werkplekken en bouwlocaties over de hele wereld dragen SENCO-bevestigingsmiddelen en gereedschappen bij aan de productiviteit en het succes van hardwerkende professionals.

Meer dan 80% van alle SENCO bevestigingsmiddelen worden gemaakt in de SENCO productielocatie in Cincinnati, US. Elk SENCO bevestigingssysteem is ontwikkeld en ontworpen om de beste resultaten te leveren en de productiviteit te maximaliseren.

De iconische DuraSpin schroefbevestigingssystemen garanderen een hoog niveau aan snelheid, kracht en efficiëntie. De bandschroefmachines zijn zowel verkrijgbaar in traditionele 220vac versies als in compacte 18-volt 3Ah Li-ion accu machines die tussen de 1.200 tot 1.400 schroeven per accu lading kunnen verwerken, afhankelijk van de lengte van de schroef en het materiaal.

SENCO Fusion-machines zijn voorzien van een unieke snoerloze luchtdruktechnologie die zorgt voor onmiddellijke schietkracht zonder opstarttijd. De machines werken op dezelfde wijze als een pneumatische machine maar hebben daarentegen geen slangen, compressoren of brandstofcellen nodig.

De Fusion F-15 is een van de beste snoerloze nagelpistolen op de markt dankzij de hoge schietsnelheid, de consistente bevestigingen in elk materiaal en het lichte, slanke ontwerp.

Menu