1. Home
  2. Merken
  3. InterDiamant

InterDiamant

InterDiamant producten zijn al meer dan 40 jaar een bekende naam in de wereld van diamantboren. Klanten- en markt eisen worden voortdurend beoordeeld en door middel van interne productontwikkeling worden de nieuwste vragen uit de markt snel en efficiënt gerealiseerd.

Met het nieuwe hoogwaardige Oscillator droogboorsysteem is voldaan aan de behoefte aan een schone, stof- en watervrije werkomgeving zonder verlies van boorkracht.

Het assortiment bestaat uit nat- en droogboorsystemen, waaronder diepe gatenzagen, boren variërend in diameters van Ø25 tot Ø201, boormotoren, diamantzaagbladen, steen- en tegelzaagmachines, boorstatieven en meer.

De nieuwe laser marathon diamantboormachines garanderen een hogere boorsnelheid, meer efficiëntie en een directe hoge zaagkracht waardoor het boorproces wordt versneld. Alle marathon diamantboormachines zijn lasergelast en uitgerust met innovatieve nieuwe segmenten. De ½” laser marathonboren hebben een “dak”-segmentkop met een hoogte van 12 mm en zijn speciaal ontworpen voor boormotoren met ½” aansluiting en vermogen tot 2,2Kw.

De 1¼” marathon diamantboormachines zijn ontworpen voor de professional, hebben een grote range boren en een hogere efficiëntie en snijsnelheid. Het speciale “knobbel”-segment garandeert direct een grote boorsnelheid zonder dat er geslepen hoeft te worden. Deze boren zijn ontwikkeld voor gebruik op een statief met boormotoren van 2,2 kW.

Menu