Over ons

KYOCERA SENCO Nederland is een specialist in bevestigingsoplossingen en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve spijker- en nietmachines, bevestigingsmiddelen en de bijbehorende accessoires. Alle drie de sterke merken – SENCO, Expandet, InterDiamant- voldoen aan de hoogste normen en keuren (DIN, ICC, CE, SHR en ETA) en overtreffen vaak de verwachtingen van de klant. KYOCERA SENCO Nederland levert een brede range aan spijker- schroef- en niet machines en systemen, verankeringsproducten, diamantboren en -schijven én klant specifieke oplossingen voor de timmerindustrie.

KYOCERA SENCO Nederland is, als een dochteronderneming van KYOCERA SENCO Netherlands B.V., verantwoordelijk voor alle verkoop, (contract)service en reparaties in Nederland. Speciaal is dat de vestiging in Lelystad machines ontwikkelt en aanpast naar de wens van de klant voor bijvoorbeeld voor toepassingen in (industriële) timmerfabrieken. Het Smart Inventory Management System (SiM) geeft klanten de mogelijkheid om zich te concentreren op de productie en tijd en kosten te besparen tijdens het inkoopproces. Met de innovatieve SENCO Smart Solutions kan het productieproces vereenvoudigd en tegelijkertijd verbeterd worden op het gebied van nauwkeurigheid, kwaliteit, snelheid en veiligheid van de operator.

Naast de belangrijkste merken biedt KYOCERA SENCO Nederland TyTecker-hog ring tools en Muro band- en stripschroefsystemen.

Menu