1. Home
  2. Solutions
  3. Solutions Smart Bridge

Solutions Smart Bridge

De SENCO Smart Bridge is ontwikkeld voor fabrikanten van geprefabriceerde daken, wanden en of vloeren die hun productieproces, productkwaliteit en ergonomie willen verbeteren. Zonder verlies van flexibiliteit en de noodzaak om extra mankracht in te zetten, verhoogt de brug de productiviteit.

Een hoog rendement op de investering (ROI) van minder dan een jaar kan worden bereikt door het gebruik van de Smart Bridge en het aantal gebruikte bevestigingsmiddelen kan aanzienlijk worden verminderd. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om de brug in bestaande productielijnen te installeren. De brug zal binnen enkele uren operationeel zijn.

De brug is slechts door één persoon te bedienen en biedt een hoge mate van flexibiliteit door het elimineren van de noodzaak van een duur en complex software gestuurd programma. Eén persoon kan het werk van twee personen tegelijk doen. Het op afstand afvuren van de Smart Bridge tools zorgt voor een veiligere werkomgeving en zorgt voor minder belasting voor de operator, omdat de noodzaak om op het werk te klimmen en zich over het element uit te strekken wordt geëlimineerd.

Menu