1. Home
  2. Merken
  3. Expandet

Expandet

Expandet is een succesvol merk van bevestigingsmiddelen in de bouw voor beton, steen, gipsplaten en houttoepassingen. Hoogwaardige bevestigingsmiddelen worden vervaardigd volgens de hoogste normen in Denemarken met continue productontwikkeling en innovatie om rotsvaste bevestiging en betrouwbaarheid te garanderen.

Het Expandet assortiment bestaat uit nylon, metalen en chemische ankers voor lichte en zware bevestigingen in materialen zoals gipsplaten, poreuze materialen, bakstenen en beton. Het assortiment wordt gecompleteerd met accessoires, zoals verstelbare kozijnschroeven, binnendraad hulsen, zeefhulzen, betonschroeven, doorsteekankers en draadstangen. In de productiefaciliteiten van Kyocera Senco in Denemarken en Nederland knippen we draadstangen op maat met verschillende afwerkingen zoals verzinkt, thermisch verzinkt en roestvrij staal.

Sinds de introductie van de eerste generatie ESI-mortels in 2006 heeft KYOCERA SENCO gewerkt met slechts twee producten voor alle toepassingen. Expandet chemische mortels zijn ETA-gecertificeerd in bijna elk basismateriaal en zijn geschikt voor vele configuraties zoals lage/hoge inbouwdiepte, dik/dun beton, kleine/grote randafstanden en tussenruimten. Zij zijn de beste oplossing voor zeer veeleisende bevestigingen in staalconstructies of van zware machines.

De Expandet C-Bolt met flenskop is bij uitsteek geschikt voor het bevestigingen in gescheurd, ongescheurd en lichtgewicht beton. De multifunctionele anker kan worden gebruikt voor het bevestigen van beugels, balkonleuningen, machines, hout- en staalconstructies enz.. Door het gebruik van de C-Bolt kan een snelle installatie met een onmiddellijke hoge belastbaarheid gecombineerd worden. Ankerconfiguraties voor C-bouten zijn opgenomen in de Expandet Calculation Software volgens de ETAG richtlijnen.

Menu