SENCO-nieten en tackers verkrijgen KOMO-attest

Kyocera News, SENCO

Een unieke samenwerking tussen Saint Gobain Gyproc Nederland  en KYOCERA SENCO Nederland heeft geresulteerd in een KOMO-attest voor het Glasroc F bekledingssysteem voor de brandwerende bescherming van staalconstructies.

Het KOMO Attest voor Glasroc F Brandwerende bekledingssystemen voor Lijnvormige staalconstructies wordt uitgegeven door SKH. Voor deze attestering zijn diverse brandproeven uitgevoerd, waarbij de Glasroc F platen waren gemonteerd met behulp van diverse bevestigingsmiddelen van Senco: O-nieten, N-nieten & S-nieten van SENCO in combinatie met de SENCO SHS50/51XP en SQS55XP pneumatische tackers. De Glasroc bekledingssystemen bieden  –mits correct gemonteerd- samen met de SENCO-nieten een gegarandeerde constructieve veiligheid gedurende een onverhoopte brand. Dit geeft mensen de mogelijkheid zich op tijd in veiligheid te brengen.

Alle informatie over de SENCO-nieten en SENCO-nietmachines is te vinden op senco-emea.com en de SENCO-datasheets: O-nieten, N-nieten S-nieten, SHS50/51XP, SQS55XP.

Voor directe vragen over beschikbaarheid of een demonstratie: bel met onze customer support in Lelystad: 0320-295 555.

Voor vragen over Glasroc F: bel met Gyproc: 0347-325100 of Gyproc helpdesk: 0347-325165.

Menu